Ξέσπασε ο Πάτρικ Μπέβερλι, σε συνέντευξή του στο ESPN, για την καθυστέρηση που θεωρεί πως παρατηρείται στο ΝΒΑ ως προς τις ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. «Είναι λυπηρό να μαθαίνουμε τα νέα από το Twitter» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των Λος Άντζελες Κλίπερς και έστειλε ηχηρό μήνυμα: «Πείτε μας αν θα παίξουμε μπάσκετ!».

Ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε δε πως «δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να παίξω τώρα, θέλω πρώτα να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητα πριν πάρω μία απόφαση», την ώρα που οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Κλίπερς έχουν ανοίξει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πατ Μπέβερλι δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι λυπηρό να μαθαίνουμε τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας μας από το Twitter. Σίγουρα όλο αυτό είναι ωραίο και διασκεδαστικό, αλλά θέλουμε (σ.σ οι παίκτες) να μάθουμε τι συμβαίνει. Πείτε μας τι θα γίνει. Προκαλώ το ΝΒΑ. Χύνουμε αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για τη Λίγκα και αισθανόμαστε ότι πρέπει να μας σεβαστεί και να μας πει τι συμβαίνει».

Στη συνέχεια, ο γκαρντ των Κλίπερς αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Κλίπερς έχουν ανοίξει, αλλά ο ίδιος δεν έχει πάει ακόμη στο γήπεδο. Ο λόγος; «Θα περιμένω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι γίνεται πριν το κάνω. Θα βάλω την ασφάλεια της οικογένειάς μου πρώτα. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να παίξω τώρα, θέλω πρώτα να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητα πριν πάρω μία απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης