Εάν οι Σανς νικήσουν άλλα τρία ματς ενάντια στους Μιλγουόκι Μπακς και κατακτήσουν το πρωτάθλημα του NBA, ο νεαρός σταρ του Φοίνιξ, Ντέβιν Μπούκερ, δεν θα κάνει ταξίδι για να… γιορτάσει. Αντίθετα, θα πετάξει στην άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να συμμετάσχει με την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Μπούκερ επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι εάν οι τελικοί του ΝΒΑ φτάσουν στα επτά ματς (σ.σ. αυτή τη στιγμή το Φοίνιξ προηγείται του Μιλγουόκι 1-0), με το τελευταίο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουλίου, τότε θα πάρει την πρώτη διαθέσιμη πτήση για την Ιαπωνία ώστε να φτάσει εγκαίρως για τον πρώτο αγώνα της ομάδας των ΗΠΑ εναντίον της Γαλλίας στις 25 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πάρω το επόμενο αεροπλάνο για Ιαπωνία. Θα είμαι εκεί» δήλωσε αρχικά ο Μπούκερ, για να προσθέσει: «Προφανώς ωστόσο αυτό δεν είναι το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Έχω μιλήσει με τον κόουτς Πόποβιτς και του είπα ότι είδα που τα άλλα παιδιά πήγαν στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία και το μόνο μέρος που θέλω να βρεθώ είναι οι Τελικοί, αλλά θα ήθελα να είμαι με τα παιδιά και θα βρεθώ εκεί σύντομα».

Ο 24χρονος Μπούκερ, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που προπονήθηκε με την Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ το 2016, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να είναι μέλος της επίσημης ομάδας αυτή τη φορά:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάντα το έλεγα ότι είναι στόχος ζωής. Νομίζω ότι αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση για το μπάσκετ. Το να εκπροσωπείς τη χώρα σου είναι κάτι που εκτοξεύει την ψυχολογία σου στη στρατόσφαιρα. Mόνο που σκέφτομαι τους παίκτες που εκπροσώπησαν τις ΗΠΑ τα προηγούμενα χρόνια… Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κατακτήσεις το χρυσό μετάλλιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης