Η Κροατία δυσκολεύτηκε να κερδίσει τις Φιλιππίνες στο πρώτο τους παιχνίδι στο Μουντομπάσκετ και ο Γιάσμιν Ρέπεσα τόνισε ότι η ομάδα του κρατά τη νίκη, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να δείξει βελτίωση.

«Σίγουρα ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Αρχίσαμε με πολλή συγκέντρωση, καλή άμυνα και κυκλοφορία, αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά δεν συνεχίσαμε έτσι. Χάσαμε εύκολα σουτ και οι Φιλιππίνες βρήκαν σουτ, κάτι που μας έκανε νευρικούς. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και επηρεάστηκε η απόδοσή μας. Πήραμε τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε καλύτερα», είπε ο Κροάτης τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν με εξέπληξε η εικόνα των Φιλιππίνων. Είχαμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια, όπως αυτό με τη Γαλλία. Είναι μια ομάδα με χημεία παρότι δεν παίζει ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ. Έπρεπε εμείς να ήμασταν καλύτεροι».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Όλιβερ Λαφαγέτ που θα αγωνίζεται στο εξής στον Ολυμπιακό: «Οι Φιλιππίνες ήταν πολύ ανταγωνιστικές. Μας δυσκόλεψαν πολύ με την άμυνά τους. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας στη συνέχεια του τουρνουά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης