Το δικό τους big-3 δημιουργούν οι Λέικερς με στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή του NBA, μετά την αποτυχία στα φετινά πλέι οφ. Σύμφωνα με το ESPΝ, η ομάδα του Λος Αντζελες έφτασε σε συμφωνία με την Ουάσινγκτον για την απόκτηση του Ράσελ Ουέστμπρουκ, δίνοντας ως αντάλλαγμα τους Κάιλ Κούζμα, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Μοντρέζλ Χάρελ.

Ο 32χρονος Ουέστμπρουκ, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν 2020-21 με μέσους όρους 22,2 πόντους, 11,7 ασίστ και 11,5 ριμπάουντ (η τέταρτη φορά στην καριέρα του που τελειώνει χρονιά με triple-double σε μέσους όρους), αλλάζει ομάδα για τρίτη διαδοχική σεζόν. Αφού πέρασε τα πρώτα 11 χρόνια της καριέρας του στην Οκλαχόμα, ο εκρηκτικός πόιντ γκαρντ έπαιξε το 2019-20 στο Χιούστον, πέρυσι στην Ουάσινγκτον και πλέον μετακομίζει στην Καλιφόρνια (όπου γεννήθηκε και πήγε κολέγιο στο UCLA), για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Αντονι Ντέιβις και να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γίνει εφικτή η ανταλλαγή, πάντως, οι Λέικερς χρειάστηκε να παραχωρήσουν στους Ουίζαρντς τρεις σημαντικούς παίκτες. Ο Κάιλ Κούζμα και ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ ήταν βασικά στελέχη της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στη «φούσκα» του Ορλάντο, το 2020, ενώ ο Μοντρέζλ Χάρελ αποκτήθηκε πέρυσι από τους Κλίπερς και είχε 13,5 πόντους μέσο όρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης