Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάννα, είχε όνειρο να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Κονέτικατ και να φορέσει τη φανέλα των Χάσκιζ, όταν θα μεγάλωνε. Τον περασμένο Μάρτιο, η 13χρονη κόρη του Κόμπι είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, ενώ παρακολούθησε δια ζώσης και τον αγώνα της γυναικείας ομάδας.

Οι UConn Huskies θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη της Τζίτζι, που έχασε τη ζωή της, μαζί με τον πατέρα της και επτά ακόμη ανθρώπους, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο που τους μετέφερε, στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή (26/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από τον φιλικό αγώνα της γυναικείας ομάδας των Huskies κόντρα στην εθνική γυναικών των ΗΠΑ, το Κονέτικατ τοποθέτησε σε μια καρέκλα του πάγκου της ομάδας μια αγωνιστική φανέλα με τον αριθμό «2», το νούμερο που φορούσε η κόρη του αείμνηστου σούπερσταρ των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Το jumbotron στο XL Center πρόβαλλε φωτογραφίες του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάννα, από κοινή εμφάνισή τους σε αγώνα μπάσκετ. Πριν το τζάμπολ, οι δύο ομάδες, μαζί με το φίλαθλο κοινό, τήρησαν σιγή στη μνήμη του σταρ του ΝΒΑ και της κόρης του, 24ων δευτερολέπτων, αφού το Νο 24 φορούσε ο Μπράιαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης