Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να… δώσει τα ρέστα της για να κάνει δικό της τον Κώστα Παπανικολάου και φαίνεται πως θα τα καταφέρει. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο καταλανικός σύλλογος κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του, ενώ παράλληλα δεν του κλείνει το δρόμο προς το ΝΒΑ.

Οι «μπλαουγκράνα» προσφέρουν πλέον στον διεθνή φόργουορντ τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που πλησιάζουν το 1,5 εκατ. το χρόνο, ενώ παράλληλα δέχτηκαν να μειώσουν το buy out που θα προβλέπεται στο συμβόλαιό του για ομάδες του ΝΒΑ, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία τεράστια οικονομική πρόταση που φαίνεται πως πείθει τον «Παπ» να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ολυμπιακό, ωστόσο από τη στιγμή που δεν είναι δυνατό να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παπανικολάου και υπό το φόβο να φύγει σε ένα χρόνο ελεύθερος (για το ΝΒΑ ή κάποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη), το πιθανότερο είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης να δεχτούν το 1,5 εκατ. ευρώ που προσφέρει η Μπαρτσελόνα και να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχουν εξεταστεί οι περιπτώσεις των Μος, Ινγκλς και Ουάιτ για τη θέση «3».

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση Παπανικολάου αύριο, καθώς η οικογένεια της Μπαρτσελόνα αναστατώθηκε από την είδηση της αποχώρησης του Τίτο Βιλανόβα από τον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας λόγω υποτροπής στην υγεία του.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης