Από το… πουθενά προέκυψε τραυματισμός του Γκαλ Μέκελ των Ντάλας Μάβερικς στο δεξί γόνατο, που συνδυάστηκε με επ’ αόριστον αποκλεισμό.

Σε πρώτο βαθμό, ο Ισραηλινός πλέι-μέικερ περιθωριοποιήθηκε από τον σημερινό αγώνα (18/01, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center», αλλά στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε πως χρειάστηκε αρθροσκόπηση και πως αποκλείστηκε επ’ αόριστον. Εκτιμάται, πάντως, πως θα μπορέσει να επιστρέψει στα παρκέ σε περίπου έξι εβδομάδες, διάστημα στο οποίο ο Σέιν Λάρκιν θα εξελιχθεί σε πρώτος αναπληρωματικός του Χοσέ Καλντερόν, μέχρι να τεθεί ο Ντέβιν Χάρις (δάκτυλο ποδιού) στη διάθεση του Ρικ Καρλάιλ. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Μόντα Έλις θα κληθεί να αναλάβει περισσότερες οργανωτικές πρωτοβουλίες, αν και από το τεχνικό επιτελείο των Τεξανών προτιμάται η χρησιμοποίησή του στη θέση «2».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα των «ήλιων», ο Λεάντρο Μπαρμπόσα αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στον ώμο, ενώ σήμερα (17/01) εκπνέει και το δεκαήμερο συμβόλαιό του. Παρά τις απουσίες, λογικά θα αποσπάσει δεύτερο προσωρινό συμφωνητικό από την ομάδα του Τζεφ Χόρνασεκ, ο οποίος στερείται επίσης των υπηρεσιών των Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Έρικ Μπλέντσο (γόνατο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης