Οι Ορλάντο Μάτζικ προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση των συμβολαίων του Μαρκέλ Φουλτζ και του Τζόναθαν Άιζακ, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα. Ο Άιζακ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και 80 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Φουλτζ υπέγραψε για τρία χρόνια και 50 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το ESPN.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που διατηρούμε τόσο τον Μαρκέλ όσο και τον Τζόναθαν με τη φανέλα των Μάτζικ» δήλωσε ο πρόεδρος των επιχειρήσεων μπάσκετ της ομάδας, Τζεφ Γουέλτμαν, και συνέχισε: «Και οι δύο έχουν ένα πολύ λαμπρό μέλλον και σημαίνουν πολλά για τον οργανισμό μας, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φουλτζ είχε κατά μέσο όρο 12,1 πόντους σε 72 παιχνίδια (60 βασικός) την περασμένη σεζόν με τον Ορλάντο, προσθέτοντας 5,1 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Επίσης ήταν στην 30ή θέση της λίγκας σε κλεψίματα (1,3 α.α.) ενώ ήταν 32ος στις ασίστ (5,1 α.α.).

Ο Άιζακ έπαιξε σε 34 παιχνίδια (32 βασικός) την περασμένη σεζόν, με μέσο όρο 11,9 πόντους και 6,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο 23χρονος έχασε 39 αγώνες την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού, επέστρεψε κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης του ΝΒΑ στη «φούσκα» του Ορλάντο, αλλά στη συνέχεια υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει ολόκληρη τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης