Στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ βρίσκεται για τέταρτη διαδοχική σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εδραιώνοντας έτσι τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων της λίγκας.

Αφού συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της σεζόν, και πάλι για 4η διαδοχική σεζόν, ο Greek Freak κατάφερε ακόμη ένα επίτευγμα με την παρουσία του στην κορυφαία πεντάδα της φετινής σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια πεντάδα με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται οι Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ Σανς), Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς) και ο MVP της σεζόν, Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς).

Ακολούθως στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν βρέθηκε ο φιναλίστ για το βραβείο του MVP, Τζοέλ Εμπίιντ, μαζί με τους Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις), Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς) και Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς).

Ο βασιλιάς Λεμπρόν Τζέιμς κατατάσσεται στην τρίτη πεντάδα των κορυφαίων της φετινής ασεζόν του NBA, όπου τον συνοδεύουν οι Τρε Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς), Κρις Πολ (Φοίνιξ Σανς), Πασκάλ Σιάκαμ (Τορόντο Ράπτορς) και Καρλ Άντονι Τάουνς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης