Στο περιθώριο του εορτασμού των 30 χρόνων από την ανεξαρτησία της Λιθουανίας, ο πρέσβης του Βαλτικού κράτους στην Ελλάδα, Ρολάντας Κατσίνσκας, απένειμε στον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Παναγιώτη Τσαγκρώνη, τιμητική πλακέτα και δίπλωμα ευχαριστιών, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στα γραφεία της ΕΟΚ το πρωί της Δευτέρας (29/6).

Απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Τσαγκρώνη, ο Ρολάντας Κατσίνσκας επισήμανε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση και τη φιλία σας όλα αυτά τα χρόνια. Το μπάσκετ “έχτισε” πολύ ισχυρές γέφυρες φιλίας μεταξύ των δύο λαών, πάντα νιώθαμε άνετα στην χώρα σας και εισπράτταμε την αγάπη σας. Από εδώ υπήρξαν οι πρώτες προσκλήσεις για συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας σε διεθνή τουρνουά. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η σχέση μεταξύ των δύο λαών θα συνεχιστεί και το μπάσκετ θα παίζει πάντα τον δικό του ρόλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και αφού έδειξε το αυθεντικό τρόπαιο και την αναμνηστική φωτογραφία από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Εθνική Νέων Ανδρών το 2002 στο Βίλνιους, υπογράμμισε: «Είναι γεγονός ότι πάντα υπήρχαν φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα θερμές σε επίπεδο Ομοσπονδιών μπάσκετ και του προέδρου μας κ. Βασιλακόπουλου με τους ομολόγους του, αλλά και οι αναμνήσεις μας από τις επισκέψεις μας στη χώρας σας είναι όμορφες, με αποκορύφωμα αυτή τη μεγάλη διάκριση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης