Στην εκπομπή Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή, ο ΟΤΕ ΤV φιλοξένησε αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου στην Αμερικανική Ομοσπονδία Μπάσκετ (USA Basketball) και στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, Τζέρι Κολάντζελο. Ο Κολάντζελο διευκρίνισε πως ο Νίκος Γκάλης μπορεί να ζήσει την υπέρτατη τιμή που υπάρχει για όσους ασχολούνται με την πορτοκαλί μπάλα.

«Έχουμε συγκεκριμένες κατηγορίες στο Hall of Fame, όπως αυτή των πρώτων Αφρικανών-Αμερικανών παικτών, των παραγόντων, των διεθνών καλαθοσφαιριστών. Υπάρχει μία επιτροπή, με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα το διεθνές μπάσκετ και δέχεται προτάσεις, τις οποίες εξετάζει και μετά προχωρά στις υποψηφιότητες των ανθρώπων που επιθυμεί να εντάξει στο Hall of Fame» ενημέρωσε επί της διαδικασίας ο καθ’ ύλην αρμόδιος στην κάμερα του ΟΤΕ TV, πριν τονίσει πως «επειδή κάποιος ήταν υποψήφιος, αλλά δεν έγινε η ένταξη, δεν σημαίνει ότι τελείωσε. Μπορεί να είναι υποψήφιος πολλές φορές ξανά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Νικ θα έχει αυτήν την ευκαιρία, να προχωρήσει και δυνητικά να μπει στο Hall of Fame».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O απεσταλμένος των ΟΤΕ SPORT στις ΗΠΑ Ρήγας Δάρδαλης εστίασε στην επιρροή που είχε ο Γκάλης στο ελληνικό μπάσκετ, σημειώνοντας ότι ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άρβιντας Σαμπόνις -μέλη του HOF.

Ο Κολάντζελο υποστήριξε ότι «μπορεί να ειπωθεί κάτι ανάλογο για πολλούς που δεν έχουν εισαχθεί ακόμα, μολονότι έκαναν σπουδαίες καριέρες ως παίκτες, ως προπονητές, ως παράγοντες ή οτιδήποτε άλλο. Δεν πρόκειται για κάποιου είδους πολιτική, αλλά για απόψεις των ανθρώπων της επιτροπής που αλλάζουν κάθε χρόνο. Δεν είναι, δηλαδή, οι ίδιοι άνθρωποι που αποφασίζουν κάθε έτος. Το σημαντικό είναι πως πάντα υπάρχει η ευκαιρία για τον Γκάλη, να ολοκληρώσει τη διαδρομή προς το Hall of Fame».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης