Στην εκπομπή Pick & Roll αυτή την Τρίτη 12 Απριλίου (20.00, ΟΤΕ SPORT 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή, ο πρόεδρος της USA Basketball και πρόεδρος στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, Τζέρι Κολάντζελο, αποκαλύπτει στον ΟΤΕ TV πώς ο Νίκος Γκάλης μπορεί να ακολουθήσει τους Σακίλ Ο Νιλ, Άλεν Άιβερσον και Γιάο Μινγκ στο Hall of Fame με τους κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο Κολάντζελο εξηγεί στον Ρήγα Δάρδαλη τις προϋποθέσεις προκειμένου ο Νίκος Γκάλης να ζήσει την μεγάλη αυτή διάκριση.

Επίσης, ο Κάιλ Κούριτς, που είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2015 και ένα μήνα μετά υποβλήθηκε σε επέμβαση, την Κυριακή 10 Απριλίου επέστρεψε στα παρκέ στο ματς της Γκραν Κανάρια με την Βαλένθια, για την 27η αγωνιστική της ACB. Ο Αμερικανός μιλά στην κάμερα του ΟΤΕ TV και τον Θανάση Ασπρούλια, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η ουλή στο κεφάλι μου, είναι για να μου θυμίζει αυτά που πέρασα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pick & Roll αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί στο στούντιο τον Νίκο Αργυρόπουλο, λίγο μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Η θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει ακόμη τα εξής:

• Ο Νάντο Ντε Κολό αποκαλύπτει στον Άρη Μπάρκα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να αφήσει την ΤΣΣΚΑ και την Ευρώπη, για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Ο Μάρκο Κέσελ μιλά για την πορεία που διαγράφει φέτος το Λαύριο στην πρώτη κατηγορία και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους φίλους που έκανε στον Ολυμπιακό.

• Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, Μάικλ Έρικ, αποκαλύπτεται στην κάμερα του ΟΤΕ TV και εξηγεί τι θέλει να επιτύχει με την Ένωση.

• Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος αναδεικνύει το πολύ ενδιαφέρον και ανθρωπιστικό τρίτο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό.

• Ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, λίγο πριν την έναρξη των πλέι-οφ.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll του ΟΤΕ ΤV, που παρουσιάζει ο Βασίλης Σκουντής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης