O Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε στην σερβική εφημερίδα Blic και δήλωσε ικανοποιημένος στην Ευρώπη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μετακομίσει σε ομάδα του ΝΒΑ.

«Δεν υπάρχει ΝΒΑ για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος στην Φενέρμπαχτσε. Περνάω εξαιρετικά. Συνεργάζομαι με τρομερούς ανθρώπους, ενώ έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο κι είμαι αφοσιωμένος στη Φενέρμπαχτσε. Με γεμίζει και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι στο ΝΒΑ που θαυμάζω. Μεταξύ άλλων κι ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ, για τον οποίον είμαι πολύ περήφανος», είπε ο Ομπράντοβιτς και αναφέρθηκε στην προηγούμενη και την επόμενη σεζόν με την Φενέρμπαχτσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν παράξενη σεζόν, αφού δεν ανταποκριθήκαμε στους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν, του Βέσελι, του Λοβέρν, του Κάλινιτς, του Ντατόμε. Πολλά ματς τα παίξαμε με κοντά σχήματα και στο πρωτάθλημα παίξαμε επτά φορές με την Εφές ανά δύο ημέρες, έχοντας απουσίες. Πάλι καλά να λέμε… Φέτος θα έχουμε τον Βέστερμαν που γνωρίζει καλά τον Λοβέρν, προσθέσαμε τον ΝτεΚολό και τον Γουίλιαμς. Έφυγαν οι Μέλι και Γκούντουριτς για το ΝΒΑ. Ο Μάρκο μοιάζει πολύ με τον Μπογκντάνοβιτς, έχουν την ίδια φιλοδοξία. Του είπα πως όταν παίξει σε All Star Game να μου στείλει εισιτήρια να πάω».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την Εθνική Σερβίας σημείωσε: «Χαίρομαι για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει και για τους ανθρώπους που την τρέχουν όπως είναι ο Τζόρτζεβιτς, ο Ντανίλοβιτς και ο Τομάσεβιτς. Ο προπονητής έχει έναν τρόπο να τους δίνει κίνητρο. Δεν χρειάζεται όπως υπερβολική αισιοδοξία. Εκτός από τους Αμερικανούς υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης