Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και απέδωσε την ήττα στα σφυρίγματα των διαιτητών.

Αρχικά, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως «θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τον 7ο τίτλο της και τον αδερφικό μου φίλο τον Δημήτρη Ιτούδη. Όπως και τον Ανδρέα Πιστιόλη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε και εμείς δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Είμαι περήφανος πάντως, για τους παίκτες μου. Τους το είπα στα αποδυτήρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στη διαιτησία:
«Κάποιος μας έκλεψε το τρόπαιο. Το αξίζαμε. Κάποιοι πίστεψαν ότι δεν το αξίζαμε. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας έκανε βήματα ο Ντε Κολό. Όλα τελείωσαν εκεί. Μερικά σφυρίγματα δεν τα κατάλαβα και δεν θέλω να μιλήσω γι αυτά. Όταν παίζεις στην παράταση του τελικού Ευρωλίγκας και έχει ο αντίπαλος 10 βολές και εσύ 0 αναρωτιέμαι: “Ποια ήταν τα κριτήρια;” Ήμασταν πολύ κοντά και αξίζαμε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Φενέρ. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου και να έχουμε μια καλή σεζόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τίτλο στην Τουρκία».

Διαβάστε επίσης: Στη Μόσχα η κούπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης