Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τη… ζημιά στην Ισπανία, στο ματς με την Εθνική μας ομάδα, για την πρεμιέρα της β’ φάσης του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, σύμφωνα με τον Χουάν Ορένγκα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης επεσήμανε μετά την ήττα (75-79) από την Ελλάδα, ότι η ομάδα του έχασε, καθώς δεν μπόρεσε να περιορίσει τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι με την άμυνα στα όρια του φάουλ. Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Σπανούλη, που ήταν το κλειδί του αγώνα.

Είχαμε προβλήματα με τα φάουλ των παικτών μας και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε την ίδια πιεστική άμυνα. Στο τέλος η Ελλάδα ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση και κέρδισε», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ισπανίας.

Κληθείς να μιλήσει για το ματς με τη Φινλανδία, τόνισε: «Το ματς με τη Φινλανδία θα είναι δύσκολο. Πρέπει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε στο δρόμο μας προς τα προημιτελικά. Η Φινλανδία έχει δείξει πως είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό που έπαθε από την Κροατία ήταν απλώς ένα ατύχημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά των παικτών, ο Βίκτορ Κλαβέρ τόνισε: «Ήμασταν έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Έγινε ένα αμφίρροπο ματς, αλλά στο τέλος δεν είχαμε τις λύσεις. Η Ελλάδα το ήθελε πολύ και γι’ αυτό μας κέρδισε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης