Παπανικολάου: «Παλινωδίες και προσπάθεια επηρεασμού του ΔΣ της ΕΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 16:59
Παπανικολάου: «Παλινωδίες και προσπάθεια επηρεασμού του ΔΣ της ΕΟΚ»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, χαρακτήρισε «ανούσια» τη σημερινή ανακοίνωση (2/4) της πρωτοβουλίας «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο, με την οποία ο τελευταίος έθεσε ως προϋποθέσεις για στηρίξει συγκεκριμένα μέλη για τις εκτελεστικές θέσεις του Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας τη διενέργεια αρχαιρεσιών μέχρι την 23η Μαΐου αποκλειστικά και μόνον μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο Άγγελος Παπανικολάου κατηγορεί τον συνυποψήφιό του για την προεδρία της ΕΟΚ πως μέσω της ανακοίνωσής του «πέρασε "γραμμή" στους συμβούλους του, οι οποίοι και πρέπει να την ακολουθήσουν ως σαν "στρατιωτάκια ακούνητα και αγέλαστα"». «Αυτή είναι η δημοκρατία που προτίθεται να επιβάλλει στην ΕΟΚ, αν εκλεγεί;» διερωτάται ο Άγγελος Παπανικολάου.

Στην τοποθέτησή του, ο Άγγελος Παπανικολάου αναφέρει:

«Με έκπληξη και προβληματισμό γίναμε αποδέκτες μιας ακόμη ανούσιας ανακοίνωσης εκ μέρους του κ. Λιόλιου, στην οποία επιδίδεται σε παλινωδίες και προσπάθεια επηρεασμού μελών του ΔΣ της ΕΟΚ. Αν και χθες "ψέλλισε" για πρώτη φορά έναν καλό λόγο για τα σωματεία που τέθηκαν εκτός μητρώου, σήμερα αναθεώρησε, αναδιπλώθηκε. Ούτε λόγος γι’ αυτούς τους συλλόγους...

Ας σταματήσει να κρύβεται κι ας δώσει, επιτέλους, μια ξεκάθαρη απάντηση: «Θέλει ν’ ανοίξει το μητρώο των συλλόγων ή όχι; Θέλει να ψηφίσουν όλα τα σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις, ναι ή όχι;» Και εν τέλει: Σύσσωμο το ΔΣ της ΕΟΚ θα κινηθεί προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση; Ναι ή όχι;

Παράλληλα, πέρασε μέσω της ανακοίνωσης και "γραμμή" στους συμβούλους του, οι οποίοι και πρέπει να την ακολουθήσουν ως σαν "στρατιωτάκια ακούνητα και αγέλαστα"... Αυτή είναι η δημοκρατία που προτίθεται να επιβάλλει στην ΕΟΚ, αν εκλεγεί;».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 17:07