Ο Κώστας Παπανικολάου έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς δήλωσε στην ιστοσελίδα της FIBA ότι αποτελεί τιμή να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Φυσικά, είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά η εθνική ομάδα για μένα είναι υπερηφάνεια, μια τιμή» δήλωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα και συνέχισε: «Εάν είναι ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για μένα είναι το ίδιο, επειδή είμαι πολύ χαρούμενος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ γι’ αυτή. Φυσικά, είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας, που είμαι δίπλα σε όλους αυτούς τους καλούς παίκτες και σε γνωστούς παίκτες στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τους στόχους της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ισπανία το διάστημα 30 Αυγούστου-14 Σεπτεμβρίου, ο διεθνής φόργουορντ επισήμανε: «Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά απλά να δουλέψουμε μέσα στο παρκέ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά ελπίζω ότι όλοι θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όλοι θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, για να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Ο «Παπ» μίλησε και για τη σεζόν που διάγει φέτος στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας: «Φυσικά, δεν είναι η καλύτερη σεζόν μου, αλλά ξέρω ότι είναι η πρώτη σεζόν μου μετά την αποχώρησή μου από την Ελλάδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ξέρω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω στην ομάδα.

Όμως, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όλοι με βοηθούν, το προπονητικό επιτελείο, οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ. Διαθέτουμε καλή χημεία και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Η ευχή μου από τώρα έως το τέλος της σεζόν είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει το καλύτερο που μπορεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης