«Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, 16:05
«Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, εθνικής ομάδας μπάσκετ των Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησαν κατά την έξοδο τους από το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί όπου έγινε δεκτή η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

«Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που μας υποδέχθηκε» είπε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και συνέχισε: «Μου έκανε εντύπωση αυτό που τόνισε ο Πρόεδρος και ο υφυπουργός Αθλητισμού για το ότι τα παιδιά έδειξαν πως μέσα από ομαδική προσπάθεια πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο. Δύο άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικές πολιτικά παρατάξεις είπαν το ίδιο, μίλησαν με τον ίδιο τρόπο και ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο, έδειξαν ότι μπορούν να ενώσουν δυνάμεις.

Το παράδειγμα της Εφήβων, μπορεί να γίνει παράδειγμα γενικότερα. Είπαν και οι δύο πράγματα που μπορούν να κάνουν καλό στα παιδιά. Όσο πιο μεγάλη διαδρομή έχεις και μαθαίνεις πράγματα και είσαι και μορφωμένος, είναι θετικό. Είναι καλό να επικοινωνείς με τέτοιους ανθρώπους. Είπαν πράγματα που επαναλαμβάνουμε κι εμείς και είναι καλό για τα παιδιά να τα ακούνε και από ανθρώπους με εμπειρία και κύρος. Ειπώθηκαν κουβέντες πολύ σημαντικές που θα μείνουν στο μυαλό τους».

Από την πλευρά του ο φόργουορντ της Εθνικής, Διονύσης Σκουλίδας, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, είμαστε πολύ μικρά παιδιά για τέτοιες μεγάλες τιμές, είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση για όλο τον κόπο που έχουμε κάνει και σίγουρα κρατάμε όλη αυτή την αγάπη που μας έδειξε και τη στήριξη σε εμάς από εδώ και πέρα και είχε ένα πολύ μεγάλο δίκιο σε αυτά που είπε για την καριέρα και το διάβασμα, γιατί το μπάσκετ κάποτε τελειώνει και θα πρέπει να έχουμε κάτι στα χέρια μας».

Τέλος, ο σέντερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργος Παπαγιάννης, δήλωσε: «Μας έκανε πολύ θετική εντύπωση. Μας έδωσε συγχαρητήρια, ήταν πολύ θετικός, μας μίλησε για την προσπάθεια που κάνουμε γενικότερα και στο ότι θα πρέπει να προσέξουμε και τη μόρφωση παράλληλα με το μπάσκετ. Και μου έκανε εντύπωση που μας ζήτησε συγγνώμη για το ότι τα συγχαρητήρια ήρθαν στο τέλος της προσπάθειας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, 16:16