Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία, για τους «16» του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και επεσήμανε ότι περιμένει ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που θα έχει τελικό νικητή τους «πλάβι». Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:00.

«Περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, διαφορετικό από εκείνο το φιλικό που δώσαμε ένα μήνα πριν. Και περιμένω αυτή τη φορά να κερδίσουμε. Οι Έλληνες είναι μέχρι τώρα ανίκητοι. Παίζουν πολύ καλά σαν σύνολο και είναι μια πραγματική ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας», είπε ο Σέρβος γκαρντ και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα πέντε παιχνίδια του πρώτου γύρου δείξαμε ομαδικό και μαχητικό πνεύμα. Πιστεύω πως ποιοτικά δεν διαφέρουν οι δύο ομάδες και ποντάρω πολύ στο να νικήσουμε. Θα υπάρχει άγχος, γιατί είναι φυσιολογικό πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, αλλά ανυπομονώ. Ειλικρινά μετράω τις ώρες για αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, ο Τεόντοσιτς ρωτήθηκε για το φιλικό των δύο ομάδων που κατέληξε σε σύρραξη και είπε: «Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε και δεν υπάρχει λόγος να το επαναφέρουμε αυτό το περιστατικό ή να το σκεφτόμαστε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης