Πιανιτζιάνι: «Να μην έχει παράπονα ο Παναθηναϊκός...»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 00:38
Πιανιτζιάνι: «Να μην έχει παράπονα ο Παναθηναϊκός...»
Την πεποίθηση πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη εξέφρασε ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο κάλεσε τον Παναθηναϊκό «να μην έχει παράπονα» εξηγώντας πως «σήμερα σε όλο το παιχνίδι παίξαμε καλύτερα».

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο σχολίασε για την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το χρονόμετρο που κύλησε κατά 12΄΄ το τελευταίο δίλεπτο: «Δεν ξέρω κάτι για το ρολόι. Δεν μπορούσα να προσέχω και το ρολόι, ενώ είχα να κοουτσάρω τους παίκτες μου σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ειλικρινά, θεωρώ ότι μια ομάδα που είναι στο τοπ επίπεδο όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να έχει παράπονα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που σήμερα σε όλο το παιχνίδι παίξαμε καλύτερα».

O Ιταλός κόουτς δήλωσε σχετικά με τον αγώνα στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, διατηρούσαμε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα». Στο τέλος, τόνισε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο εδώ, ειδικά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην αρχή της χρονιάς. Είχαμε την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς για δυο μήνες, οι παίκτες μου έχουν κοπιάσει πολύ αυτό το διάστημα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εποχή, έχουμε επτά παιχνίδια σε 14 μέρες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά. Είχαμε αυτό το στοιχεία όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σαν ομάδα για να ανταποκριθείς».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 01:18