Πρόεδρος Αδριατικής λίγκας: «Τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού προς το παρόν»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 18:12
Πρόεδρος Αδριατικής λίγκας: «Τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού προς το παρόν»

Την 24η Μαΐου αναμένεται να αποφασίσουν οι ομάδες της Αδριατικής λίγκας για το αν θα δεχθούν τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, Ιγκόρ Ντόντικ, αποκάλυψε πως τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων», ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτή δεν είναι η τελική τους απόφαση.

 «Ο Ολυμπιακός μπορεί να συμμετάσχει στην Αδριατική λίγκα, αλλά μόνο εάν το αποφασίσουν οι ίδιες οι ομάδες. Στη συνέλευση που θα γίνει στην Μπάνια Λούκα στις 24 Μαΐου, θα συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή του. Από τη δική του πλευρά, πιστεύω ότι είναι θα ήταν καλό για τη διοργάνωση να μπει μία νέα αγορά και ένα νέο κοινό. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ωστόσο, την απόφαση αυτή θα πάρουν αποκλειστικά οι ομάδες. Όλα θα γίνουν γνωστά στο συμβούλιο της Μπάνια Λούκα», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ στον τηλεοπτικό σταθμό «Alternativnu TV» και πρόσθεσε:

«Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή την στιγμή οι Τσεντεβίτα, Ερυθρός Αστέρας, FMP και Μέγκα Μπεμάξ τάσσονται κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού. Αυτό, από την άλλη δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελική του απόφαση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για το διοικητικό συμβούλιο. Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τις περισσότερες, γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, από την στιγμή που η τελική απόφαση ανήκει στις ομάδες».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 18:14