Τους δώδεκα παίκτες που θα συμμετάσχουν στον αυριανό (20/2, 16:30) αγώνα της εθνικής ανδρών με αντίπαλο τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022, ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/2) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος μόλις χθες (18/2) αφίχθει στη Ρίγα, αλλά και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική, το οποίο παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθνική έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2022, ήδη από το «παράθυρο» του Νοεμβρίου 2022 και κόντρα στη Βοσνία, με την οποία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου (3 νίκες – 1 ήττα) διεκδικεί την πρώτη θέση.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στην Arena Riga, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα αγωνιστούν κόντρα στη Βοσνία, οι οποίοι είναι οι εξής: Καββαδάς, Καράμπελας, Κατσίβελης, Κουζέλογλου, Μαργαρίτης, Μουράτος, Μωραϊτης, Σαλούστρος, Τολιόπουλος, Τσαλμπούρης, Χουγκάζ, Χρυσικόπουλος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης