Μετά την επιστροφή της από την Κρήτη η εθνική ανδρών προπονήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απουσίες, ενόψει των επόμενων φιλικών αναμετρήσεων που έχουν στο πρόγραμμά τους οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Μάικ Μπράμος που μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε ότι παρατηρεί καθημερινά την βελτίωση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο στόχος της προετοιμασίας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε κάτι, τόνισε ο Μπράμος για να συνεχίσει: Με την καθημερινή δουλειά συνεργαζόμαστε καλύτερα και από την άλλη καταλαβαίνομε πιο εύκολα τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα και το τι πρέπει να διορθώσουμε».

Σε ερώτηση για το αν οι απαιτήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι είναι υψηλές, ο Μπράμος απάντησε: «Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Έχει απαιτήσεις και ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από την άμυνα. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που είναι περισσότερο θέμα επικοινωνίας. Όσο επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον, θα ανεβαίνει γενικότερα η απόδοσή μας. Καθημερινά μειώνονται οι αδυναμίες μας και είναι κάτι θετικό. Θέλουμε όμως να δουλέψουμε πάνω στην άμυνα και όχι μόνο και στα παιχνίδια που ακολουθούν στη Γερμανία. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης