ΠΣΑΚ προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ: «Εάν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020, 14:49
ΠΣΑΚ προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ: «Εάν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως «ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ δεν κλείνουν απλά τα μάτια στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ, αλλά βάζουν ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι με τη στάση και τις αποφάσεις τους».

Ο Σύνδεσμος των παικτών υπενθυμίζει πως «το 90% των αθλητών ζει με λίγα λεφτά, τα οποία δεν ξέρει αν θα τα πάρει κι επίσης δεν θα τα παίρνει για όλη του τη ζωή». Ο ΠΣΑΚ αντιδρά και στην απόφαση της ΕΟΚ να άρει την προϋπόθεση να διαθέτει ομάδες παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων ένας σύλλογος για να συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες. Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ καταλήγει: «Εάν δεν μπορείτε να δώσετε τις λύσεις, Παραιτηθείτε!».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρεται:

«ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ δεν κλείνουν απλά τα μάτια στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ, αλλά βάζουν ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι με τη στάση και τις αποφάσεις τους. Ποια κλήρωση πρωταθλήματος, κύριοι στον ΕΣΑΚΕ; Γνωρίζετε πόσες ομάδες θα υπάρχουν στο πρωτάθλημα; Τι γίνεται με τις άδειες και τα τηλεοπτικά; Με ποια λογική, κύριοι στην Ομοσπονδία, αποφασίσατε την κατάργηση των παιδικών και των εφηβικών; Δηλαδή τώρα εσείς, βοηθάτε στην ανάπτυξη του αθλήματος; Που είναι η ασφάλιση στις μικρότερες κατηγορίες; Γνωρίζετε όλοι σας ότι το 90% των αθλητών ζει με λίγα λεφτά, τα οποία δεν ξέρει αν θα τα πάρει κι επίσης δεν θα τα παίρνει για όλη του τη ζωή. Τα προβλήματα όλοι να τα βλέπουν. Εάν δεν μπορείτε να δώσετε τις λύσεις, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020, 15:03