Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε την Παρασκευή ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ μολονότι έχει πολλές προτάσεις να αγωνιστεί εκ νέου στην Ευρώπη επιθυμεί να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπρόσωποί του, λοιπόν στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου εστιάζουν στις ομάδες του ΝΒΑ και μόνο αν οι προσπάθειες δεν ευοδοθούν θα τον απασχολήσει η επιστροφή στην Ευρώπη.

Τα δεδομένα άλλωστε δεν έχουν αλλάξει από το τουρνουά «Ακρόπολις» όταν είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με το που θα τον βρει η νέα σεζόν: «Πρώτος μου στόχος δεν είναι αυτή τη στιγμή να γυρίσω στην Ευρώπη.

Είμαι εκεί, είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, δεν βρίσκομαι στην ιδανικότερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι είναι η ζωή… έχει τα πάνω της, τα κάτω της. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάς μπροστά, να παλεύεις την κάθε μέρα ξεχωριστά και μέσα από τα εμπόδια βγαίνουν και καλύτερες ημέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης