Ως ευκαιρία να γίνει η ομάδα του καλύτερη αντιμετωπίζει την αναμέτρηση της ερχόμενης Παρασκευής (12/12, 21:45) με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα δεν απέκλεισε πάντως να κάνει την έκπληξη η ομάδα του Βελιγραδίου στο Φάληρο, κατά την αναχώρηση της αποστολής από το Βελιγράδι με προορισμό την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε διασφαλίσει τη θέση μας στο Τop-16, οπότε το παιχνίδι στην Αθήνα θα είναι μια πολύ καλή ανταμοιβή για την προσπάθεια μας. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στο έπακρο την ευκαιρία που μας δίνεται να εξελιχτούμε ως ομάδα, μέσα σε ένα γήπεδο όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού. Θέλουμε να μάθουμε πράγματα, να προοδεύσουμε. Σαφέστατα υπάρχει αθλητικό κίνητρο. Έχουμε πλήρη επίγνωση με ποιον παίζουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Καταλήγοντας ο προπονητής των Σέρβων επισήμανε: «Στο πρώτο παιχνίδι μας, οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν ποια είναι η δύναμη και η ποιότητα που έχουν ως ομάδα. Ενδεχομένως αυτό να ήταν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Και μόνο η καριέρα των παικτών που είναι στο ρόστερ, επαρκεί για να καταλάβει κανείς ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης