Ρογκαβόπουλος: «Τιμητικό να έχω αυτούς τους συμπαίκτες»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 14:03
Ρογκαβόπουλος: «Τιμητικό να έχω αυτούς τους συμπαίκτες»

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), ο Νίκος Ρογκαβόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει υπερήφανο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ανδρών, Ρικ Πιτίνο, που τον επέλεξε να συμμετάσχει στην προετοιμασία ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά ανδρών.

Για τους συμπαίκτες του στην Εθνική ανδρών, ο Ρογκαβόπουλος δήλωσε: «Πριν λίγα χρόνια τούς έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα ότι αυτό το επίπεδο είναι άφταστο και αυτοί οι άνθρωποι είναι... θρύλοι. Τώρα το να παίζω μαζί τους είναι κάτι πάρα πολύ τιμητικό και πολύ όμορφο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ρογκαβόπουλου στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

-Για την εμπειρία από την πρώτη του συμμετοχή σε προετοιμασία για μια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Ανδρών:

«Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα, είτε πρόκειται για τα "παράθυρα", είτε για μια προετοιμασία όπως και αυτή για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Ελπίζω να κάνω τον κόουτς Πιτίνο υπερήφανο για την επιλογή του».

-Για τις εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Ρικ Πιτίνο:

«Είναι ένας προπονητής που δίνει έμφαση στην αθλητικότητα, θέλει να κινούμαστε συνέχεια, να βγάζουμε ενέργεια κι αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας».

-Για τη συνύπαρξή του με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με την εθνική ομάδα κι αν τον αγχώνει:

«Προσωπικά δεν αγχώνομαι, αλλά η αλήθεια είναι πως μου δημιουργεί μια όμορη αίσθηση, γιατί πριν λίγα χρόνια τούς έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα ότι αυτό το επίπεδο είναι άφταστο και αυτοί οι άνθρωποι είναι... θρύλοι. Τώρα το να παίζω μαζί τους είναι κάτι πάρα πολύ τιμητικό και πολύ όμορφο».

-Για τα καλοκαίρια με το εθνόσημο από τις μικρές εθνικές ομάδες μέχρι την Ανδρών:

«Πέρυσι στενοχωρήθηκα που δεν παίξαμε λόγω κορωνοϊού, αλλά ελπίζω φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

-Για τους αντιπάλους στο Προολυμπιακό Τουρνουά:

«Η δική μας δουλειά είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και πώς θα την κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη. Να βρούμε την καλύτερη χημεία και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο ανάλογα με το πώς θα έχουμε πάει στους αγώνες».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 14:13