Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

Η ήττα της «ομάδας του λαού» από την Γκραν Κανάρια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αποτέλεσμα ο Νέβεν Σπάχια να μετράει ώρες στον πάγκο της.
Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «one.co.il», το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σπάχια στη Μακάμπι είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, καθώς τα έχουν βρει ήδη στο οικονομικό και το μόνο που μένει για να δώσουν τα χέρια είναι η διάρκεια του συμβολαίου του.
Αυτό που ζητούν οι άνθρωποι της Μακάμπι είναι να υπάρχει σχετική οψιόν για λύση της συνεργασίας το καλοκαίρι. Από την άλλη, οι ετήσιες απολαβές του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα είναι περίπου 500.000 ευρώ.

Το άλλο όνομα που παίζει για τον πάγκο της «ομάδας του λαού» είναι ο Ζοάν Πλάθα, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Ουνικάχα Μάλαγα.
Ωστόσο, αυτή την στιγμή το φαβορί είναι ο Έλληνας κόουτς και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα και εάν όλα πάνε καλά, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (22/11).
Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης