Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, δήλωσε αισιόδοξος πως η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί, έστω κι αν χρειαστεί να γίνουν αναπροσαρμογές.

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω πως θα σώσουμε τουλάχιστον ένα κομμάτι της σεζόν. Έχουμε συζητήσει ακόμα και για τουρνουά πρόκρισης στα playoffs, ενώ υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το φορμάτ» επισήμανε και πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις για επανέναρξη της δράσης: η πρώτη είναι το πότε θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κανονικά, με γεμάτα γήπεδα. Η δεύτερη να αρχίσουμε χωρίς κόσμο, αν μπορούσαμε να εξετάσουμε κάποιες ομάδες και τηρούνταν ένα πρωτόκολλο από επιστήμονες και γιατρούς, ώστε να είναι ασφαλές να παίξουμε. Η τρίτη αφορά στην επίδραση του ΝΒΑ στον ψυχισμό του κόσμου. Εξετάζουμε αν θα μπορούσε ένα γκρουπ παικτών, που θα είναι υγιείς, να παίξουν για να συγκεντρώσουμε χρήματα και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο που είναι σπίτι και θέλει κάτι να ξεχαστεί».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Το 99% των θεατών του ΝΒΑ δεν έχουν σχεδόν ποτέ φυσική παρουσία στο γήπεδο και μας βλέπουν από κάποια άλλη πλατφόρμα. Ίσως αυτοί με τη βοήθεια της τεχνολογίας να μπορούν να αλληλεπιδρούν με το θέαμα και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο με κάποιον τρόπο, έστω και από μακριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης