Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον Θανάση Γιαννακόπουλο συγγενείς, φίλοι, η παναθηναϊκή οικογένεια, αλλά και όλος ο χώρος του αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός του εκλιπόντος ηγέτη του «τριφυλλιού» εξετέθη σε λαϊκό προσκύνημα (08.00-12.30) στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. 

Στις 14.00 εψάλη η εξόδιος ακολουθία και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έδωσαν το «παρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης καταχειροκροτήθηκε, ενώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές. Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ. Παρόντες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Αντώνης Αντωνιάδης και άλλοι πολλοί.

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν εκεί, ενώ το τελευταίο αντίο είπαν και οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Παπανικολάου, Μποντιρόγκα, Τομάσεβιτς, Κουτλουάι, Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, Πασκουάλ και Πεδουλάκης.

 

 

Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Πρ. Παυλόπουλος:

Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Αλέξης Τσίπρας:

 

Δημήτρης Διαμαντίδης:

Οι παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού:



Σε λαϊκό προσκύνημα εξετέθη η σορός του εκλιπόντος ηγέτη του «τριφυλλιού»:

 

 

 

 

 








 

 

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Βασίλης Σπανούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης