Σκουρτόπουλος: «Θέλουμε την πρωτιά»

Σκουρτόπουλος: «Θέλουμε την πρωτιά»
Ακάθεκτη συνεχιζει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 92-84 της Γερμανίας στην Πάτρα.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι κορυφής με τα «πάντσερ» επισήμανε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για την πρώτη θέση. Κάναμε καλό παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε λίγο στο ριμπάουντ.

Με τόσες λίγες μέρες προετοιμασίας είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα τέλεια. Για μας είναι σημαντική η νίκη γιατί είμαστε σίγουρα τουλάχιστον δεύτεροι, αλλά θέλουμε την πρώτη θέση.

Πάμε τώρα να παίξουμε με τη Σερβία ένα πολύ δύσκολο ματς στο Βελιγράδι, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Γιάννης Μπουρούσης φεύγει για την Κίνα γιατί έχει ένα σημαντικό παιχνίδι και ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε και θέλει περίπου 10 μέρες.

Ευχαριστούμε αυτά τα δύο παιδιά, αλλά και τον κόσμο της Πάτρας για τη φιλοξενία και την υποστήριξη. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε εδώ για να αγωνιστούμε ξανά».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 23:00