Στο μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε και στα σενάρια που υπάρχουν για επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι θα παίξει βασικό ρόλο στην απόφασή του το αν θα μείνει ή όχι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

«Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με τη Φενέρμπατχσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Νέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον κορωνοϊό που… χτύπησε την ομάδα του και τον ίδιο ο Σλούκας επισήμανε: «Απ’ ο,τι φαίνεται, οι συμπαίκτες μου έφεραν τον κορωνοϊό από τη Μόσχα, όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε εκείνο το ματς, έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είναι γεγονός πως μας έζωσαν όλους τα φίδια. Αποδεικνύεται ότι στην Τουρκία υποβαθμίστηκε αρκετά το πρόβλημα και γι’ αυτό κιόλας τα πρωταθλήματα συνεχίστηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

»Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες κι όχι μόνο δεν έβγαινα έξω, αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου, η Αναστασία. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σχοινί. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις μέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα στο ψυγείο. Ευτυχώς απέβη αποτελεσματική αυτή η άμυνα και δεν πήρα κιλά».

Μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος παραδέχθηκε ότι θεωρεί δύσκολη την επανέναρξη των λιγκών: «Το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει σ’ όλη την Ευρώπη και μια ενδεχόμενη επανέναρξη εγκυμονεί κινδύνους. Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα πρέπει να διακοπεί οριστικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης