Σπανούλης: «Περηφάνια και τιμή για το εθνόσημο»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 18:28
Σπανούλης: «Περηφάνια και τιμή για το εθνόσημο»
O Bασίλης Σπανούλης, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση στο Eurobasket 2015, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη επί της Σλοβενίας, επισήμανε ότι είναι τιμή του που φοράει τη φανέλα με το εθνοσημο.

«Έχουμε παίξει με διαφορετικές σχολές μέχρι στιγμής. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ. Σημαντικό είναι να ξέρουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ. Συνέχεια προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Περιμέναμε την αντεπίθεση της Σλοβενίας, παρουσιαστήκαμε έτοιμοι.

Έχουμε δώδεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες. Σημασία έχει να βοηθούν όλοι. Ο καθένας με περηφάνια και με την τιμή του να φοράς το εθνόσημο στο στήθος, πρέπει να δίνει τα πάντα είτε παίζει ένα λεπτό είτε σαράντα. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Κάθε φορά που πατάμε το παρκέ δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Οφείλουμε να ακολουθούμε τις αποφάσεις του κόουτς και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Σημασία έχει να βελτιωνόμαστε. Είτε παίζουμε καλά ή όχι, πρέπει να βρούμε τρόπους να κερδίζουμε» ανέφερε αρχικά ο υπαρχηγός της «επίσημης αγαπημένης».

Καταλήγοντας ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ανέφερε «Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ μας. Πολλά παιδιά σκοτώνονται για να κάνουν σκριν για να βγω ξεμαρκάριστος. Αυτό είναι η ουσία της ομάδας. Οφείλω κάθε φορά που μπαίνω το γήπεδο, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 20:24