«Έδεσε» μέχρι το 2024 τον Ντέιβιντ Λάιτι η Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Τόνι Πάρκερ έχει ξεκινήσει δυναμικά στο “χτίσιμο” της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Την Πέμπτη (4/6), η Βιλερμπάν ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου. Ο 32χρονος είχε επιστρέψει στη Βιλερμπάν το 2017 και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2022.

Φέτος, στη Euroleague, ο Ντέιβιντ Λάιτι είχε μέσο όρο 9,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε 8,8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη Βιλερμπάν αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής Γαλλίας (2016 και 2019) και μία φορά Κυπελλούχος Γαλλίας (2019).

Ο Τόνι Πάρκερ δήλωσε μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Λάιτι: «Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ το μέλλον της Βιλερμπάν χωρίς τον Ντέιβιντ. Δεν έχω κρύψει ποτέ το ξεχωριστό δέσιμο που έχω γι’ αυτόν τον παίκτη και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι στον σύλλογο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Ντέιβιντ δέχτηκε την πρότασή μας. Από τη δική μας πλευρά θα εξασφαλίσουμε ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του μαζί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τις τελευταίες ημέρες, η Βιλερμπάν έχει αποκτήσει τους Πολ Λακόμπ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Νόρις Κόουλ, Μουσταφά Φολ και την Πέμπτη (4/6) επέκτεινε το συμβόλαιο του Ντέιβιντ Λάιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης