Την απόκτηση του Αντρέι Κιριλένκο μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 34χρονος φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από τους Σίξερς, επιστρέφει στην Μόσχας με στόχο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα!

Οι Ρώσοι γέμισαν το «οπλοστάσιό» τους και πλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ΑΚ-47 στον δεύτερο γύρο του Top-16.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην αγαπημένη μου ομάδα, όπου έπαιξα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και στο μέσον αυτής. Είναι σπουδαίο ότι θα έχω την ευκαιρία αυτή και χαίρομαι που την εκμεταλλεύτηκα. Αντιλαμβάνομαι πως πλησιάζει η ώρα που θα σκέφτομαι την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση και γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερο να το κάνω με τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας», δήλωσε ο Κιριλένκο.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης, είπε: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Κιριλένκο και τι σημαίνει για την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να είναι υγιής και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τον επαναφέρουμε σε φόρμα και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί στην αγωνιστική μας φιλοσοφία. Όλο το προπονητικό τιμ, με πολλά μέλη του οποίου έχει συνεργαστεί, θα τον βοηθήσει. Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο, του έστειλα τα συστήματά μας και ξέρω πως έκανε ατομικές προπονήσεις. Έχει συνηθίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, γνωρίζει καλά το παιχνίδι, έχει ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστεί γρήγορα, αν και δεν θέλουμε να βιαστούμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης