Το 2ο δημοτικό σχολείο των Βριλησσίων θα επισκεφθούν την ερχόμενη Δευτέρα οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης.

Η πρόταση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, έγινε πραγματικότητα, μετά την τελευταία συνάντηση που είχε με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού στο γραφείο του όταν του ζήτησε να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση. Σκοπός του εγχειρήματος είναι να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διαμαντίδης συμφώνησε με τον Σταύρο Κοντονή, στη συνέχεια απάντησε θετικά ο Σπανούλης κι έτσι οι δύο σπουδαίοι αθλητές θα επισκεφθούν την Δευτέρα (3/10) το 2ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης θα επισκεφτούν τη Δευτέρα στις 10:30 π.μ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, να ενώσει τους δύο κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε κοινή δράση, με στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: http://vrilissianews.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης