Το Πόρτλαντ έκανε την έκπληξη και συμφώνησε να αποκτήσει τον Καρμέλο Άντονι. Ο Άντονι, ο οποίος έχει να αγωνιστεί περισσότερο από έναν χρόνο στο πρωτάθλημα, θα υπογράψει μη-εγγυημένο συμβόλαιο, όπως αναφέρει το ESPN.

Ο πρόεδρος μπασκετικών επιχειρήσεων του Πόρτλαντ, Νιλ Όλσεϊ, και ο ατζέντης του Άντονι, Λίον Ρόουζ, είχαν επαφές καθ’ όλη τη διάρκεια της preseason. Οι συνομιλίες εντάθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ ο προπονητής της ομάδας Τέρι Στοτς και ο Όλσεϊ είχαν τετ-α-τετ με τον Άντονι την Πέμπτη, προτού οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μπλέιζερς, οι οποίοι πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας, εφέτος δεν έχουν ξεκινήσει καλά και έχουν ρεκόρ 4-8 έπειτα από 12 ματς.

Η θέση του πάουερ φόργουορντ είναι αυτή στην οποία είναι ευάλωτοι, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ζακ Κόλινς (ώμο), και ο Άντονι θα αποκτηθεί για να καλυφθεί η συγκεκριμένη ανάγκη.

Ο Καρμέλο είναι ένας από τους μόλις 19 παίκτες στην ιστορία της λίγκας με 25.000 πόντους και 6.500 ριμπάουντ. Από αυτούς, μόνο τέσσερις δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν ένα πρωτάθλημα: οι Καρλ Μαλόουν, Ντομινίκ Γουίλκινς, Άλεξ Ίνγκλις και… Καρμέλο Άντονι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης