Σχορτσανίτης: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ερυθρό Αστέρα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 20:19
Σχορτσανίτης: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ερυθρό Αστέρα»
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ανακοινώθηκε την Κυριακή από τον Ερυθρό Αστέρα και στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε ότι δεν αμφέβαλε στιγμή πως αυτή θα ήταν η νέα του ομάδα, μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των Σέρβων.

Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να δώσει το 110% των δυνατοτήτων του, ώστε ο νέος του σύλλογος να πετυχαίνει σε κάθε αναμέτρηση το στόχο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον Ερυθρό Αστέρα», είπε αρχικά ο 30χρονος σέντερ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στις 23/8, και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ομάδα με πλούσια παράδοση και σε μία πόλη όπου μπορείς να αισθανθείς πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στη ζωή καθενός.

Όταν ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, δεν αμφέβαλα στιγμή πως αυτή είναι η ομάδα στην οποία θα ήθελα ν' αγωνιστώ τη νέα χρονιά.

Ανέκαθεν αγωνιζόμουν για πολύ μεγάλες ομάδες κι αυτή ήταν η προτεραιότητά μου και φέτος. θα δίνω κάθε φορά το 110% των δυνατοτήτων μου. Θα μάχομαι για κάθε μπάλα. Θ' αγωνίζομαι με καρδιά, όχι μόνο με το σώμα, ώστε η ομάδα να κερδίζει κάθε αναμέτρηση».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 20:21