«Το μπάσκετ έφερε χαρές στον κόσμο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, 20:24
«Το μπάσκετ έφερε χαρές στον κόσμο»
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, βρέθηκε στην κλήρωση της Basket League και τόνισε πως επιθυμία της κυβέρνησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι να υπάρχει ένα καθαρό πρωτάθλημα, χωρίς βία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


«Η χαρά μου είναι διπλή σήμερα, γιατί βρίσκομαι κοντά σε σπουδαίους παράγοντες, σπουδαίους παίκτες και σπουδαίους προπονητές. Το μπάσκετ χάρισε πρώτη φορά χαρές στον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί η μεγάλη ανάπτυξη του αθλήματος συντελέστηκε σε αυτή την πόλη. Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής. Εκείνη η σπουδαία Εθνική ομάδα του 87 είχε κορμό από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Η συνεισφορά όλων είναι σπουδαία.

Η κυβέρνηση πρόσφατα τίμησε τον Νίκο Γκάλη, τον κορυφαίο τω κορυφαίων δίνοντας το όνομά του στο ΟΑΚΑ. Τιμή για το μπάσκετ και την ανάπτυξη του μπάσκετ. Η κυβέρνηση δε ζητά τίποτα παραπάνω παρά την τήρηση της νομιμότητας. Να υπάρχει καθαρό και διάφανο πρωτάθλημα, ισονομία και πάταξη της βίας. Ο πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος και παραδέχεται πως το μπάσκετ ξεχωρίζει. Από φέτος λειτουργεί η κάρτα φιλάθλου. Ισχύει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο όπως βοήθησε και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αυτό θα είναι προς όφελος της μπασκετικής οικογένειας. Των παικτών που θα παίζουν χωρίς να φοβούνται επεισόδια, των προπονητών που θα διαχειρίζονται τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, 20:40