Η αμερικανική ομάδα μπάσκετ που θα εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χάνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο, αλλά ο κόουτς, Γκρεγκ Πόποβιτς, δεν το βάζει κάτω και τρέχει για να τους αντικαταστήσει.

Μετά το περιστατικό κορωνοϊού του Μπράντλεϊ Μπιλ, την απόσυρση του Κέβιν Λοβ με πρόβλημα στη γάμπα μετά από δέκα ημέρες προπόνησης με την Εθνική ομάδα στο Λας Βέγκας και με τον Τζέραμι Γκραντ να έχει συμπεριληφθεί στο πρωτόκολλο προφύλαξης κατά του Covid-19, το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να καλέσει δύο νέους παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί είναι οι Τζαβάλ ΜακΓκι των Ντένβερ Νάγκετς και Κέλντον Τζόνσον των Σαν Αντόνιο Σπερς, που έχουν ήδη ενταχθεί στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες περιμένοντας την άφιξη των Τζρου Χόλιντεϊ, Κρις Μίντλετον και Ντέβιν Μπούκερ, οι οποίοι επί του παρόντος είναι απασχολημένοι με τους τελικούς του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Τόσο για τον ΜακΓκι, τρεις φορές πρωταθλητή NBA με Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Λέικερς, η μητέρα του οποίου, Πάμελα, κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λος Άντζελες 1984, όσο και για τον Τζόνσον, θα είναι η πρώτη εμπειρία με την ανώτατη Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης