Κατσικάρης: «Τώρα σβήνουν τα φώτα και ετοιμαζόμαστε για έναν πόλεμο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, 02:00
Κατσικάρης: «Τώρα σβήνουν τα φώτα και ετοιμαζόμαστε για έναν πόλεμο»
Δεν έμεινε πολύ στη νίκη της Εθνικής επί της Αργεντινής ο Φώτης Κατσικάρης. Αν και μοίρασε ξανά μπράβο στους παίκτες του για τα στοιχεία που έδειξαν, αγωνιστικά και πνευματικά, φρόντισε να δώσει αμέσως το σύνθημα για το επόμενο εμπόδιο, που λέγεται Σερβία.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα. Θέλαμε τη νίκη για να τερματίσουμε πρώτοι και κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και σε κάθε παιχνίδι μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και παρότι δεν είμαι λάτρης των στατιστικών, κυριαρχήσαμε και στα πέντε παιχνίδια μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ σκληρή ομάδα και δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι σπουδαίοι και αξίζουν την πρώτη θέση.

Τώρα έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ματς με τη Σερβία. Τώρα σβήνουν τα φώτα, ξεχνάμε ό,τι κάναμε και ετοιμαζόμαστε για έναν πόλεμο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ήρθαν στο γήπεδο, αλλά και εκείνους που μας υποστηρίζουν από την Ελλάδα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ερωτηθείς για την απόδοση του Γιάννη Μπουρούση, απάντησε: «Έπαιξε με την καρδιά του. Ακόμη και όταν ήταν εξουθενωμένος, ήταν καθοριστικός. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Σκόλα στην άμυνα και ταυτόχρονα να παίζεις τόσο σημαντικό ρόλο στην επίθεση. Είναι ένας παίκτης νικητής, με μεγάλη καρδιά».

Για την προετοιμασία του αγώνα με τη Σερβία: «Ένα από τα ατού της ομάδας είναι ότι ελέγχουμε από την πρώτη μέρα τα συναισθήματά μας. Έχουμε τη νοοτροπία και το χαρακτήρα να μη μένουμε στις νίκες μας. Θα προετοιμαστούμε σοβαρά για τον αγώνα με τη Σερβία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας, τι πρέπει να βελτιώσουμε και να εστιάσουμε στα δυνατά μας σημεία σαν ομάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, 02:00