Τραυματίστηκε στον αχίλλειο ο Ντουράντ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 09:46
Τραυματίστηκε στον αχίλλειο ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και θα αναγκαστεί να μείνει εκ νέου εκτός δράσης. Ο KD τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα, ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ο επικεφαλής των Γουόριορς Μπομπ Μάιερς μίλησε για τον Ντουράντ: «Είναι τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα. Δεν είναι ακόμα γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, θα κάνει μαγνητική αύριο. Πέρασε τέσσερις εβδομάδες με το ιατρικό επιτελείο μας και πολλούς γιατρούς, και αισθανθήκαμε ότι έκανε πρόοδο. Ήταν ομαδική απόφαση να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω ότι φταίει κάποιος, αλλά ξέρω πώς δουλεύει ο κόσμος και αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για τον τραυματισμό του, τότε μπορείτε να κατηγορήσετε εμένα, επειδή εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις».

Ο Μάιερς πρόσθεσε: «Θα σας πω κάτι για τον Ντουράντ. Λατρεύει να παίζει μπάσκετ και οι άνθρωποι που αμφισβήτησαν ότι ήθελε να επιστρέψει έκαναν λάθος. Είναι ένας από τους πιο παρεξηγημένους ανθρώπους. Είναι καλός συμπαίκτης, καλός άνθρωπος και δεν είναι δίκαιο. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αλλά οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του και του έδωσαν άδεια να αγωνιστεί είναι καλοί άνθρωποι».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 09:48