Μπορεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών να προβλημάτισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της στο τουρνουά του Ουλμ ωστόσο ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν ανησυχεί.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός μετά την ήττα από τη Βοσνία με 90-84 στάθηκε στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στα μικρά πράγματα που κάνουν τη… διαφορά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν φοβάται για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι φανερό ότι και πάλι είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Πρέπει να βρούμε τι ακριβώς φταίει και να το λύσουμε. Εγώ δεν είχα ενθουσιαστεί όταν παίζαμε σούπερ, ούτε φοβάμαι τώρα που χάσαμε δύο αγώνες. Και τα προβλήματα είναι μέρος της προετοιμασίας. Πρέπει να βρούμε καλύτερη ισορροπία και να κάνουμε καλύτερα κάποια μικρά πράγματα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Δεν είναι το θέμα ότι κάποιοι δεν προσπαθούν. Όλοι προσπαθούν, αλλά δεν έχουμε βρει την ισορροπία σε αυτά τα μικρά πράγματα που στο τέλος κάνουν τη διαφορά. Έχουμε πρόβλημα να σταματήσουμε κάποιους παίκτες στο ένας εναντίον ενεός και αυτό μας κάνει ζημιά. Είναι θέματα που πρέπει να λύσουμε στις επόμενες μέρες μέχρι την έναρξη του Ευρωμπάσκετ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης