Ο Τσάβι εκτίμησε πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, τα επόμενα χρόνια, όταν θ’ αποσυρθούν από τα γήπεδα οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διάσημος Ισπανός άσος σε συνέντευξη του στην αγγλική εφημερίδα, «Mirror», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο διεθνή φορ της Μάντσεστερ Σίτι:

«Πιστεύω πολύ στην αξία του Στέρλινγκ. Ήταν πάντα καλός παίκτης, αλλά με την καθοδήγηση του Γκουαρντιόλα έχει γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Μάλιστα εκτιμώ πως αν συνεχίσει έτσι, όταν αποσυρθούν οι Μέσι και Ρονάλντο, τότε αυτός έχει τις δυνατότητες να γίνει το Νο 1 στον κόσμο. Υπάρχουν βέβαια οι Νεϊμάρ, Μπαπέ και Σαλάχ, αλλά εγώ πιστεύω πως ο Στέρλινγκ είναι μοναδικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος Καταλανός, ο οποίος στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του αποτέλεσε «σημαία» της Μπαρτσελόνα (767 συμμετοχές με 85 γκολ) και της εθνικής Ισπανίας (133 συμμετοχές με 13 γκολ), αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, ενώ έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα» το 1998.

Από τότε εξελίχθηκε σε ηγέτη των Καταλανών, τους οποίους βοήθησε να κατακτήσουν -μεταξύ άλλων- οκτώ πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ισπανίας, καθώς και τέσσερα Champions League. Επίσης, έγινε βασικό στέλεχος της εθνικής Ισπανίας, με την οποία κατέκτησε το Μουντιάλ του 2010, καθώς και τα EURO του 2008 και του 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης