Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη θέλησε να δείξει η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, ενεργοποιώντας πρόωρα την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου της με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Ιτούδης, ο οποίος το καλοκαίρι ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρώτος προπονητής σε ομάδα Ευρωλίγκας, θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας μέχρι το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα τον Ιανουάριο, αλλά και την πρώτη εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα φέτος, από την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν, αποφάσισε να στηρίξει και έμπρακτα τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Σέρβου τεχνικού στον Παναθηναϊκό.

Ο Βατούτιν προφανώς δεν ξέχασε το σερί 30-0 (δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία της) από την έναρξη της σεζόν (15-0 στην Ευρωλίγκα πριν τη σταματήσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ) υπό τις οδηγίες του Ιτούδη, κι έτσι έσπευσε να ενεργοποιήσει την οψιόν, αν και είχε δικαίωμα να περιμένει μέχρι τα τέλη Μαΐου (το συμβόλαιο το καλοκαίρι ήταν για 1+1 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης