Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας. Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη του ματς με την Τσεχία, ο «Σάλε», είπε:

«Έμαθα ότι γράφτηκε η αποχώρησή μου. Είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε στον Τύπο. Αποχωρώ και τώρα μπορώ να το πω. Το έχω πει ήδη στους παίκτες και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση για την παραμονή μου, ούτε πριν, ούτε και τώρα. Δεν ήθελα να μιλήσω. Ξέρω πότε πρέπει ο προπονητής να κάνει το πρώτο βήμα και ένιωσα την υποχρέωση να το κάνω. Δυστυχώς, αποχωρώ την στιγμή που η ομάδα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε λέγοντας: «Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλω να αφιερώσω το καλοκαίρι στην οικογένειά μου, γιατί της χρωστάω πολλά. Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία με προκριματικά, συμμετοχή σε διοργανώσεις, τραυματισμούς, τουρνουά… Είμαι ευγνώμων στους επικεφαλής της ομοσπονδίας που με προσέλαβαν οι Ντανίλοβιτς και Τζίλας, αλλά ο γενικός διευθυντής, Μποντιρόγκα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες».

Ο 52χρονος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανέλαβε τη Σερβία το 2013 και μαζί της πανηγύρισε τρία ασημένια μετάλλια, στο Παγκόσμιο του 2014, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 και στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης