Η Ουνικάχα Μάλαγα δοκιμάζεται την Παρασκευή στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του TOP 16 της Euroleague, με τον Κώστα Βασιλειάδη να δηλώνει αισιόδοξος για το «διπλό», επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώρια λαθών, αν θέλει να προλάβει το… τρένο της πρόκρισης για τα πλέι οφ.

«Με το σκεπτικό ότι η 4η ομάδα που προκρίνεται, θα έχει 7 νίκες, για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών», είπε αρχικά ο Έλληνας άσος στην κάμερα του Οlympiacos BC και συνέχισε: «Ερχόμαστε εδώ για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να είμαστε κοντά στο σκορ ως το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε καλά, είναι σημαντικό πως δεν έχουμε τραυματισμούς, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω πως έχουμε τύχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον ημιτελικό του Copa del Rey απέναντι στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Τον αφήσαμε πίσω. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, είδαμε τα λάθη μας και το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μικρά λάθη μάς στέρησαν τη νίκη. Από εδώ και πέρα ξεκινάμε κάτι καινούριο, αρχίζει ο δεύτερος γύρος του Top 16 και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη».

Καταλήγοντας ο Βασιλειάδης πως «… ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πρώτος στον όμιλο και πάρα πολύ καλή ομάδα. Με την αλλαγή του προπονητή, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Πιέζει πάρα πολύ στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πάει πολύ μακριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης