Χαραλαμπόπουλος: «Δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα στη ζωή μου»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015, 23:59
Χαραλαμπόπουλος: «Δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα στη ζωή μου»
Ο ηγέτης της Εθνικής Εφήβων, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στον τελικό με την Τουρκία δήλωσε πανευτυχής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «...δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα στη ζωή μου».

«Δείξαμε χαρακτήρα, ότι είμαστε ομάδα, σε έναν τελικό μέσα στην έδρα μας όπου υπήρχε πίεση. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω με διαφορά, είχαμε μπασκετικό θράσος και γι’ αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι. Έχουμε προσπαθήσει με τον Παπαγιάννη και τον Σκουλίδα εδώ και τέσσερα χρόνια να πάρουμε έναν τίτλο, γι’ αυτό τους φώναξα για να σηκώσουμε την κούπα.

Δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα στη ζωή μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία και ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια. Ευχόμαστε στην Εθνική Ανδρών ό,τι καλύτερο, μας ευχήθηκε χθες και ο Νίκος Ζήσης. Μακάρι να πάρουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ να το χαρούμε κι εμείς σαν Έλληνες. Στο τέλος πήγα να παρηγορήσω τους Τούρκους, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει», ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο άσος του Παναθηναϊκού.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 00:09