Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί με αξιώσεις τη διοργάνωση του final-8 της Euroleague για τη σεζόν 2019-20, εφόσον επιλεγεί εν τέλει αυτό το πλάνο από τη διοργανώτρια Αρχή, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέλυσε το πλάνο ανάληψης του final-8 της Euroleague, τονίζοντας πως εάν τελικά προχωρήσει, θα είναι σημαντικό τόσο για την οικονομία της πόλης, όσο και για ολόκληρη τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζέρβας, δήλωσε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης: «Οι αγώνες προγραμματίζονται να γίνουν στα τέλη Ιουνίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Εννοείται πως τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Επειδή θα είναι πολλές ομάδες και πολλά μέλη αποστολής, μιλάμε για 700 ανθρώπους και πάνω και για 15 χιλιάδες διανυκτερεύσεις, είναι σημαντικό για την οικονομία της πόλης και της χώρας.

Γίνεται συζήτηση για τα πρωτόκολλα και να υπάρχουν κάποια πιστοποιητικά από πριν, διότι δεν γίνεται να φέρεις αθλητές τέτοιου επιπέδου και να τους έχεις 14 ημέρες σε καραντίνα. Είναι μια δυναμική κατάσταση αυτή που ζούμε και πιστεύω ότι όλα αυτά θα διευθετηθούν στην πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Aθήνα ήταν από τις πρώτες πόλεις που εξέταζε η Euroleague (OAKA και ΣΕΦ), μαζί με τη Μόσχα και την Κωνσταντινούπολη, ενώ πρόσφατα υποψηφιότητα έθεσε εγγράφως και το Βελιγράδι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης