«Τέλος» εποχής για τον Μανώλη Παπαμακάριο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 12:47
«Τέλος» εποχής για τον Μανώλη Παπαμακάριο
Ο Μανώλης Παπαμακάριος λίγο πριν κλείσει το 38ο έτος της ηλικίας του ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε σε Περιστέρι, Μακεδονικό, Ολυμπιακό, Πανελλήνιο, Σαν Σεμπαστιάν, Φουενλαμπράδα, Πανελευσινιακό, ΚΑΟΔ, Φάρο Κερατσινίου, Δούκα και Γυμναστικό Λάρισας, ολοκλήρωσε μία καριέρα 22 ετών.

Αναλυτικά η επιστολή του Μανώλη Παπαμακάριου:

Μια πολύ όμορφη διαδρομή 22 χρόνων στο επαγγελματικό μπάσκετ έφτασε στο τέλος της... Όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή μας κάποτε τελειώνουν έτσι και για μένα ήρθε η στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Αποχωρώ γεμάτος ευχάριστες αναμνήσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν άσχημες στιγμές. Όταν όμως η αγάπη σου γι' αυτό που κάνεις είναι τόσο μεγάλη οι δυσάρεστες στιγμές αυτόματα ξεχνιούνται... Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Και πιστέψτε με είναι πολλοί και θα αδικούσα σίγουρα κάποιον αν χρειαζόταν να τους αναφέρω ονομαστικά.

Έτσι, θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σ' όλους αυτούς που στην πολυετή πορεία μου ήταν δίπλα μου βοηθώντας με σε κάθε μου βήμα και σε κάθε μου επιλογή. Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη σ' όσους στεναχώρησα μέσα απ' όλην αυτήν τη διαδρομή. Δεν το έκανα σίγουρα με τη θέλησή μου. Θέλω να τονίσω ότι το μπάσκετ για μένα δεν είναι τρόπος ζωής. Είναι απλά ολόκληρη η ζωή μου... Σας "αποχαιρετώ" ως αθλητής αλλά όχι ως άνθρωπος του μπάσκετ. Θα ανανεώσουμε σύντομα το ραντεβού μας στα γήπεδα από άλλη θέση καθώς όπως όλοι πιστεύουμε, τα καλύτερα έρχονται...

Εις το επανιδείν.

Με τιμή,

Μανώλης Παπαμακάριος.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 12:49